A businessprinter.hu célja, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek. Egyedülálló módon az ország minden területéről irodatechnikával és informatikával foglalkozó cégek fogtak össze ennek érdekében.

A résztvevők mindegyike komoly tapasztalattal rendelkezik nyomtatás- és másolás-technikában, így garantálni tudják a gyors probléma-megoldást és az optimális eszközválasztást. Szinte nincs olyan alkalmazási terület, amivel valamelyik tagunk ne találkozott volna már a múltban.

Több évtizedes tapasztalat mellett komoly hangsúlyt fektetünk a legújabb technológiák és módszerek megismerésére, hogy modern és hatékony megoldásokat tudjuk kínálni. Számos olyan fejlesztés áll rendelkezésünkre, amire pár évvel ezelőtt még mi, szakmabeliek sem mertünk gondolni. Ezeket az újításokat folyamatosan figyelemmel kísérjük, gyártói kapcsolatainknak köszönhetően azonnal teszteljük, és amennyiben megfelelőnek találjuk, alkalmazásukat azonnal megkezdjük.

Országos lefedettségünknek köszönhetően gyors hibaelhárítást és szállítást garantálunk.

 

Prémium szolgáltatásaink felár nélkül: 

5 év garancia

Új készülék vásárlása esetén 5 év gyártói garanciával rendelkező eszközöket is tudunk biztosítani apróbetűs megkötések nélkül!

Cserekészülék biztosítása 1 munkanapon belül

Ha a nálunk vásárolt eszközzel probléma adódna, akkor sem marad irodája nyomtató nélkül. 

Nagyvállalati szolgáltatást kínálunk minden partnerünknek, kötöttségek nélkül!*

Bérlés akár egy eszközre, egy napra is

Csak pár napra kellene egy plusz nyomtató? Béreljen akár napokra is akár csak egy készüléket.

Konferenciák, rendezvények, előadásokra optimális választás!

Új és modern készülékek

Szeretne mobilról vagy táblagépről nyomtatni/szkennelni? Nem kompatiblis a készüléke a legújabb operációs rendszerrel? Az általunk kínált eszközök a legújabb technológiákat használják és támogatják, így biztos lehet benne, hogy  irodája hatékonysága nem a nyomtatón/másolón fog múlni.

Környezetbarát megoldások

Mindent megteszünk a környezetünk védelme érdekében. Törekszünk arra, hogy az általunk ajánlott készülékek minél kevesebb energiát fogyasszanak és minél kevesebb hulladék képződjön az elhasznált festékek után.  A nyomtatáshoz/másoláshoz használt energiát akár 80%-kal is tudjuk csökkenteni!**

Gazdaságos berendezések 

Akár 50%-kal alacsonyabb nyomtatási költséget is tudunk biztosítani, legyen szó havi pár száz vagy akár több ezer oldalról. Kérjen ajánlatot! Ingyenes felmérés és optimalizálás. **

 

Miben tudunk segítségére lenni?

Ajánlatot kérek

A4 és A3 nyomtatók és multifunkciós berendezések (másolók)

  • értékesítése
  • bérbeadása
  • üzemeltetése
  • használt eszközök beszámítása
  • meglevő géppark felmérése, optimalizálása, üzemeltetése

 

Több mint:

 

*Cserekészüléket a megvásárolt készülék garanciális időszakán belül tudunk biztosítani amegvásárolt gép típusától függően.  
Az egy munkanapon belüli biztosítás azokra az esetekre érvényes, amikor a hibabejelentés adott nap 12:00 óráig megtörténik, a www.businessprinter.hu/hibabejelentes oldalon. 
A cserekészülék típusa nem minden esetben egyezik meg a meghibásodott készülék típusával.
A cserekészülékkel nyomtatott oldalak számát az adott szolgáltatónak jogában áll kiszámlázni.
Cserekészülék biztosítás szolgáltatás választása esetén a felhasználónak engedélyezni kell az email értesítést a készülék menüjében. Ennek hiányában a szolgáltatás nem elérhető.
** www.epson.hu/workforcepro

Kérjük, válasszon foglalkozást

Kérjük, válasszon papírtipust

Kérjük, válasszon egy jellemzőt